LEDIGE STILLINGER

Litt om oss:

Garnpikene er Norges største garnkjede! Per dags dato består vi av syv garnbutikker på godt etablerte kjøpesenter på Østlandet og Innlandet, i 2024 åpner vi på CC Gjøvik og Værstetorvet i Fredrikstad.

Vi i Garnpikene jobber i den beste bransjen, og er så heldige og deler vår store lidenskap og hobby med våre mange kunder, kollegaer og leverandører og øvrige samarbeidspartnere. Dette skal skinne igjennom, og vi ønsker at man gjennom et butikkbesøk skal bli invitert inn i "vårt garnunivers". Våre butikker fremstår som inspirerende, moderne og oversiktlige. Det skal være lett for kunden å finne frem, og ikke minst kunne ta og føle på de mange deilige garnsortene som vi fører. Hos oss møter du bilde, serviceinnstilte og engasjerte ansatte, med fagkunnskap til å hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker, fargevalg og alternative garnsorter.

VI SØKER FRANCHISETAKER!

Har du lyst til å bygge opp Haugesund sin fineste garnbutikk?

Akkurat nå søker vi FANCHISETAKER til vår nyåpning på Amanda Storsenter i Haugesund. ✨

Garnpikene har i løpet av sin korte levetid rukker å bli Norges største garnkjeder. Vi består i dag av 17 garnbutikker på etablerte kjøpesenter. Vår åpning på Amanda vil bli den attende i rekken. Vi tilbyr et bredt vareutvalg, og ønsker at våre butikker fremstår som moderne, lyse og oversiktlige. Hos oss møter du blide og engasjerte ansatte, med fagkunnskap til å hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker, fargevalg og alternative garnsorter.

Du må være genuint interessert i strikking, garn og håndarbeid, med lyst og motivasjon til å drive en garnbutikk under merkevaren Garnpikene.

Som person er du positiv, energisk, elsker kundekontakt og har en naturlig «drive og stå-på-vilje». Du har fokus på sunn drift og et godt arbeidsmiljø. Du har økonomisk tyngde, og bruker tallene til å se muligheter, skape og vokse. Det må bo en kremmer i deg, og du må gi alt for å bygge opp din avdeling sten for sten.

Dette er en unik mulighet for den rette til å realisere din strikkedrøm og skape din egen arbeidshverdag.

Dersom dette høres interessant ut og/ eller vil du vite mer, ta kontakt per mail på kontakt@garnpikene.no.

Har du lyst på verdens morsomste jobb?

Vi er på utkikk etter deltidsansatte i 20 % stilling og to ekstrahjelper til vår nyåpning på Garnpikene Knarvik!

Dette er unik mulighet for den rette til å få jobbe med din hobby, og dele din lidenskap med fine kollegaer og kunder. Du elsker garn, strikketrender og gode kundemøter. Det er en selvfølge at du har fagkunnskap til å hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker, fargevalg og alternative garnsorter. Som person er du blid, positiv, arbeidsom og kreativ. Du elsker kundekontakt og ønsker å gi våre kunder den beste handleopplevelsen/ service. Arbeidstid vil bli 1-2 dager i uken gjennom høysesong, primært ettermiddag/kveld, helger og ferier, men med mulighet for noe jobb på dagtid innimellom. Tidligere arbeidserfaring er ikke nødvendig, men det er viktig for oss at du er pålitelig, selvgående og pliktoppfyllende.

Vi åpner i starten av slutten av mai 2024.

Send CV og en kortfattet søknad til kontakt@garnpikene.no. Om du har en relevant instagramprofil må du gjerne legge ved brukernavn også.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Vil du bli vår nye franchisetaker?

Vi er stadig på utkikk etter nye steder vi kan etablere oss. Dersom du savner en garnbutikk i nærheten av deg, dersom du går med en drøm om å starte din egen garnbutikk - ta kontakt!

Våre garnbutikker er franchisedrevet. En etablering forutsetter at vi finner senter/ lokaler vi har hundre prosent tro på og får tak i den beste driveren/ franchisetakeren for vår etablering. Dette er en unik mulighet til å realisere din drøm og skape din egen arbeidshverdag. Som franchisetaker er du selvstendignæringsdrivende, med fult kostnad - og resultatansvar. Du vil jobbe i den beste bransjen, der du deler din lidenskap og hobby med både kunder, kollegaer og leverandører/ øvrige samarbeidspartnere. Du vil komme til et ferdig butikkonsept for garndrift. Du vil jobbe tett sammen med franchisegiver, spesielt i oppstart og de første driftsår, for å sikre sunn drift. Den rette kandidaten må ha strikking og håndarbeid som levesett, gjerne med erfaring fra butikkdrift og/ eller kundeservice. Det er en selvfølge at du sitter på fagkunnskap, og kan hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker og finne alternative garnsorter. Som person er du positiv, tallfokusert, målrettet, analytisk, selvgående, serviceinnstilt og har en naturlig "drive" og stå-på-vilje. Høres dette interessant ut, send en mail til kontakt@garnpikene.no , eller tips en strikkeglad venn.

Vi gleder oss til å høre fra deg!