Ledige stillinger i Garnpikene 

Er du vår nye franchisetaker?

Garnpikene As søker en dyktig og engasjert franchisetaker til vår avdeling på Linderud senter i bydel Bjerke.

Du må være genuint interessert i strikking, garn og håndarbeid. Med lyst og motivasjon til å drive en selvstendig franchiseavdeling under merkevaren Garnpikene.

Avdelingen åpner januar 2023.


Litt om oss:

Garnpikene er Norges nyeste garnkjede! Kjeden er i vekst, og du finner våre avdelinger på Gulskogen (Drammen), Metro (Lørenskog), Vinterbro (Ås) og Manglerud (bydel Østensjø i Oslo).

Vi tilbyr et bredt vareutvalg, og ønsker at våre butikker fremstår som romslige, lyse og oversiktlige. Det skal være lett for kunden å finne frem. Hos oss møter du blide og engasjerte ansatte, med fagkunnskap til å hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker, fargevalg og alternative garnsorter. Hos oss skal både kundene og ansatte trives!


Hvem er du:

Vi søker deg med strikking og håndarbeid som levesett, med bred erfaring innenfor kundeservice og butikkdrift. Som person er du positiv, tallfokusert, elsker kundekontakt, er serviceinnstilt, selvgående og har en naturlig «drive og stå-på-vilje». Det er avgjørende at du har stor arbeidskapasitet og liker en hektisk arbeidshverdag.

Som franchisetaker er du kjedens ansikt utad i ditt lokale marked, og du må derfor være en person som bygger team. Du har fokus på sunn drift, trivsel og et godt arbeidsmiljø. Det må bo en kremmer i deg, og du må gi alt for å bygge opp din avdeling sten for sten. Du ser viktigheten av å jobbe målrettet, med fokus på konkrete nøkkeltall.

Det kreves at du er til stede på ulike plattformer for nødvendig synlighet. Er du i tillegg kreativ og ser fordelen med ulike aktiviteter som strikketreff, strikkekino, samstrikk med mer, så er dette et stort pluss.

Dette er en unik mulighet for den rette til å realisere sin strikkedrøm og skape din egen arbeidsplass.


Finnkode: 243639687


Dersom dette høres interessant ut og/ eller vil du vite mer, ta kontakt:

Mail: kontakt@garnpikene.no.

Tlf: 97661156

Vi søker også butikkmedarbeider heltid, deltid og tilkalling.VIL DU JOBBE SAMMEN MED OSS PÅ GARNPIKENE METRO - da må du se her!!!! Akkurat nå er vi på jakt etter en til to ekstrahjelper.

Dette er unik mulighet for den rette til å få jobbe med din hobby, og dele din lidenskap med fine kollegaer og kunder. Du elsker kundekontakt/ service og sitter på fagkunnskap til å hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker og finne alternative garnsorter. Om du har en relevant Instagram profil, må du gjerne legge ved brukernavn.

Det må påberegnes å jobbe kveld, helger og i ferier. 

Søknadsfrist snarest

Tiltredelse 15.08.22

Søknad og CV sendes til: veronicak@garnpikene.no


Vi er på utkikk etter TO EKSTRAHJELPER på GARNPIKENE GULSKOGEN.

Dette er unik mulighet for den rette til å få jobbe med din hobby, og dele din lidenskap med fine kollegaer og kunder. Tidligere arbeidserfaring er ikke nødvendig, men det er viktig for oss at du er pålitelig, selvgående og pliktoppfyllende. At du kan strikke, er selvfølgelig et krav. Du elsker garn, strikketrender og gode kundemøter like mye som oss. Om du har en relevant Instagram profil, må du gjerne legge ved brukernavn. Arbeidstiden blir 1-2 dager i uken gjennom høysesong, primær ettermiddag/kveld, helger og ferier, men med mulighet for noe jobb på dagtid innimellom. 

Søknadsfrist og tiltredelse snarest.

Søknad og CV sendes til: therese@garnpikene.no