LEDIGE STILLINGER

Litt om oss:

Garnpikene er Norges største garnkjede! Per dags dato består vi av syv garnbutikker på godt etablerte kjøpesenter på Østlandet og Innlandet, i 2024 åpner vi på CC Gjøvik og Værstetorvet i Fredrikstad.

Vi i Garnpikene jobber i den beste bransjen, og er så heldige og deler vår store lidenskap og hobby med våre mange kunder, kollegaer og leverandører og øvrige samarbeidspartnere. Dette skal skinne igjennom, og vi ønsker at man gjennom et butikkbesøk skal bli invitert inn i "vårt garnunivers". Våre butikker fremstår som inspirerende, moderne og oversiktlige. Det skal være lett for kunden å finne frem, og ikke minst kunne ta og føle på de mange deilige garnsortene som vi fører. Hos oss møter du bilde, serviceinnstilte og engasjerte ansatte, med fagkunnskap til å hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker, fargevalg og alternative garnsorter.

Vil du bli vår nye franchisetaker?

Vi er stadig på utkikk etter nye steder vi kan etablere oss. Dersom du savner en garnbutikk i nærheten av deg, dersom du går med en drøm om å starte din egen garnbutikk - ta kontakt!

Våre garnbutikker er franchisedrevet. En etablering forutsetter at vi finner senter/ lokaler vi har hundre prosent tro på og får tak i den beste driveren/ franchisetakeren for vår etablering. Dette er en unik mulighet til å realisere din drøm og skape din egen arbeidshverdag. Som franchisetaker er du selvstendignæringsdrivende, med fult kostnad - og resultatansvar. Du vil jobbe i den beste bransjen, der du deler din lidenskap og hobby med både kunder, kollegaer og leverandører/ øvrige samarbeidspartnere. Du vil komme til et ferdig butikkonsept for garndrift. Du vil jobbe tett sammen med franchisegiver, spesielt i oppstart og de første driftsår, for å sikre sunn drift. Den rette kandidaten må ha strikking og håndarbeid som levesett, gjerne med erfaring fra butikkdrift og/ eller kundeservice. Det er en selvfølge at du sitter på fagkunnskap, og kan hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker og finne alternative garnsorter. Som person er du positiv, tallfokusert, målrettet, analytisk, selvgående, serviceinnstilt og har en naturlig "drive" og stå-på-vilje. Høres dette interessant ut, send en mail til kontakt@garnpikene.no , eller tips en strikkeglad venn.

Vi gleder oss til å høre fra deg!