VIL DU BLI EN DEL AV GARNPIKENE?

Vil du bli vår nye franchisetaker?

Vi er stadig på utkikk etter nye steder vi kan etablere oss. Dersom du savner en garnbutikk i nærheten av deg, dersom du går med en drøm om å starte din egen garnbutikk - ta kontakt!

Våre garnbutikker er franchisedrevet. En etablering forutsetter at vi finner senter/ lokaler vi har hundre prosent tro på og får tak i den beste driveren/ franchisetakeren for vår etablering. Dette er en unik mulighet til å realisere din drøm og skape din egen arbeidshverdag. Som franchisetaker er du selvstendignæringsdrivende, med fult kostnad - og resultatansvar. Du vil jobbe i den beste bransjen, der du deler din lidenskap og hobby med både kunder, kollegaer, leverandører og øvrige samarbeidspartnere. Du vil komme til et ferdig butikkonsept for garndrift. Du vil jobbe tett sammen med franchisegiver, spesielt i oppstart og de første driftsår, for å sikre sunn drift. Den rette kandidaten må ha strikking og håndarbeid som levesett, gjerne med erfaring fra butikkdrift og/ eller kundeservice. Det er en selvfølge at du sitter på fagkunnskap, og kan hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker og finne alternative garnsorter. Som person er du positiv, tallfokusert, målrettet, analytisk, selvgående, serviceinnstilt og har en naturlig "drive og stå-på-vilje".

Høres dette interessant ut, send en mail til kontakt@garnpikene.no , eller tips en strikkeglad venn. Vi gleder oss til å høre fra deg!