VIL DU BLI EN DEL AV GARNPIKENE?

VI SØKER FRANCHISETAKER!

Har du lyst til å bygge opp Haugesund sin fineste garnbutikk?

Akkurat nå søker vi FANCHISETAKER til vår nyåpning på Amanda Storsenter i Haugesund. ✨

Garnpikene har i løpet av sin korte levetid rukker å bli Norges største garnkjeder. Vi består i dag av 17 garnbutikker på etablerte kjøpesenter. Vår åpning på Amanda vil bli den attende i rekken. Vi tilbyr et bredt vareutvalg, og ønsker at våre butikker fremstår som moderne, lyse og oversiktlige. Hos oss møter du blide og engasjerte ansatte, med fagkunnskap til å hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker, fargevalg og alternative garnsorter.

Du må være genuint interessert i strikking, garn og håndarbeid, med lyst og motivasjon til å drive en garnbutikk under merkevaren Garnpikene.

Som person er du positiv, energisk, elsker kundekontakt og har en naturlig «drive og stå-på-vilje». Du har fokus på sunn drift og et godt arbeidsmiljø. Du har økonomisk tyngde, og bruker tallene til å se muligheter, skape og vokse. Det må bo en kremmer i deg, og du må gi alt for å bygge opp din avdeling sten for sten.

Dette er en unik mulighet for den rette til å realisere din strikkedrøm og skape din egen arbeidshverdag.

Dersom dette høres interessant ut og/ eller vil du vite mer, ta kontakt per mail på kontakt@garnpikene.no.

Vil du bli vår nye franchisetaker?

Vi er stadig på utkikk etter nye steder vi kan etablere oss. Dersom du savner en garnbutikk i nærheten av deg, dersom du går med en drøm om å starte din egen garnbutikk - ta kontakt!

Våre garnbutikker er franchisedrevet. En etablering forutsetter at vi finner senter/ lokaler vi har hundre prosent tro på og får tak i den beste driveren/ franchisetakeren for vår etablering. Dette er en unik mulighet til å realisere din drøm og skape din egen arbeidshverdag. Som franchisetaker er du selvstendignæringsdrivende, med fult kostnad - og resultatansvar. Du vil jobbe i den beste bransjen, der du deler din lidenskap og hobby med både kunder, kollegaer, leverandører og øvrige samarbeidspartnere. Du vil komme til et ferdig butikkonsept for garndrift. Du vil jobbe tett sammen med franchisegiver, spesielt i oppstart og de første driftsår, for å sikre sunn drift. Den rette kandidaten må ha strikking og håndarbeid som levesett, gjerne med erfaring fra butikkdrift og/ eller kundeservice. Det er en selvfølge at du sitter på fagkunnskap, og kan hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker og finne alternative garnsorter. Som person er du positiv, tallfokusert, målrettet, analytisk, selvgående, serviceinnstilt og har en naturlig "drive og stå-på-vilje".

Høres dette interessant ut, send en mail til kontakt@garnpikene.no , eller tips en strikkeglad venn. Vi gleder oss til å høre fra deg!